Sweethearts og mange andre store navne melder klar til Musikfestival for Handicappede 16. august.

Så er programmet klar til onsdag 16. august i Arena Randers. Banen er kridtet op med fantastiske bands og god musik, når Danske Handicaporganisationer og Randers Festuge inviterer til Musikfestival for Handicappede.

Pernille Højmark og resten af bandet Sweethearts er klar til at levere en fest som altid. De har spillet mere end 1.800 koncerter gennem årene, og er klar til at levere et festligt show i Randers Festuge.

Der bliver også masser af Shu-bi-dua- og store Kim Larsen-hits. Det sker, når Den Råde Tråd vælter arenaen. Bandet Den Råde Tråd er en hyldest til de to vigtige elementer af den danske sangskat. Bandet har optrådt siden 2003 til utallige byfester, festivaler, halballer og firmafester.

Nordjyske Sussi Nielsen spiller videre på de danske musikscener uden sin Leo. Med sig har hun Thomas Ehrenreich og Kim Karmark Petersen på henholdsvis trommer og keyboards. Til sammen kalder trioen sig Sussi og Drengene. De spiller det samme repertoire, som de populære Sussi og Leo har underholdt med i mange år.

Traditionen tro begynder ballet ved årets musikfestival for handicappede med de lokale bands: Klub 85 Hof Band og Løvetand Band, som varmer op og byder gæsterne velkommen. Jacob Haugaard er vanen tro festivalens konferencier.

Der er gratis entré.

gs