Bor du på Bakkevej, så bør du sikre dit hus ekstra mod indbrud, vejen topper listen over flest anmeldte indbrud.

Bakkevej, Nørrebrogade og Ægirsvej.

Det er de tre veje i Randers, der er hårdest ramt af indbrud i 2023 og i starten af 2024. Det viser tal som Din Avis Randers og søsteravisen Din Avis Aarhus har fået aktindsigt i.

LÆS MERE UNDER BILLEDET.

SE LISTEN NEDERST

Her er de ti veje der har været udsat for flest indbrud i 2023 og frem til starten af 2024 i Randers Kommune. Det viser en aktindsigt hos Østjyllands Politi, lavet af Din Avis Aarhus, som er Din Avis Randers’ søsteravis. Illustration: Kian Johansen via Datawrapper

Samtidig viser tal fra Østjyllands Politi, at kun Aarhus Kommune slår Randers Kommune, når det gælder indbrudsfrekvens i de seneste fem års mørkesæsoner. Favrskov Kommune har en 3. plads, mens Syddjurs Kommune har en 4. plads. Norddjurs glimrer med en 5. plads.

Så hvis du skal undgå, at din bolig bliver en del af statistikken kunne du følge rådene fra blandt andet nabohjælp.dk