En snarrådig patrulje fra Østjyllands Politi spottede en 48-årig mand på en tankstation på Århusvej i Randers.

Politiet vidste, at han var frakendt kørekortet, men han sad bag rattet i sin bil. Uden tøven svingede betjentene ind på benzintanken for at konfrontere manden.

Det stod hurtigt klart, at den 48-årige var påvirket af narkotika. Han indrømmede blankt at have taget stoffer og bekræftede, at han ikke burde have siddet bag rattet. Under visitationen fandt politiet en lille bøtte med amfetamin gemt i baglommen – et fund, der straks blev konfiskeret denne mandag formiddag omkring klokken 10.35.

Politiet beslaglagde også mandens bil, da det ikke var første gang, han blev fanget i at køre uden gyldigt kørekort. Han er nu sigtet for narkokørsel, kørsel uden kørekort og besiddelse af euforiserende stoffer.