En tur i Randers midtby byder på græskar-udskæring, hesteture og hygge.

Efteråret er over os, og kalenderen siger snart efterårsferie.

Hele oktober måned er midtbyen i Randers indhyllet i efterårsstemning og halloween-græskar, og der er masser af oplevelser for hele familien, fortæller Pernille Lyager, der er marketingkoordinator for Randers City.

Du kan blandt andet høre klip-klop på brostenene, når hestevognen triller gennem byens gader mandag og tirsdag og begge lørdage i efterårsferien.

Og så er der Kreativ Efterårs- og Halloween-workshop på Rådhustorvet de tre første hverdage i efterårsferien. Udskær græskar, skab smukke efterårslanterner, lav stofnet med bladtryk, prøv ansigtsmaling og meget mere.

Underværket byder på en bred vifte af kreative aktiviteter hele efterårsferien – blandt andet keramikmaling og teaterworkshop.

Brætspil og popcorn

I Operaen kan du finde ægte indendørs-hygge, hvor reolerne bugner af brætspil. Det er det perfekte sted at hygge ekstra meget i ferietiden og måske dyste i forskellige spil.

Med mere end 200 dyrearter, der lever side om side og i samspil med hinanden, er der sjældent to dage, der er ens i Randers Regnskov. Her sker altid noget nyt, og du ved aldrig helt, hvem du kan være heldig at møde på din vej gennem de frodige, grønne omgivelser.

Efterår og efterårsferie rimer på popcorn, bløde sæder og gode film. Og hele den oplevelse får du selvfølgelig i Nordisk Film Biografer på Thors Bakke.

Uanset om du er 3 eller 99 år, er der aktiviteter at give sig i kast med på biblioteket denne efterårsferie. Alt fra kreativt arbejde, Lego-byggeri eller måske musikalske udfoldelser.