Duften af knastørre blade og våd jord fylder luften, mens træernes grene bøjer sig under tyngden af saftige æbler og sprøde kastanjer. Det er snart tid til efterårsferieoplevelser. Randers forvandler sig til et vidunderligt skue af efterårsmagi, med halmballer, majsplanter og lysende græskar. Og der er nok at give sig til i den kommende efterårsferie, hvis du opsøger alle de tilbud, du finder i vores by.

Uanset om du er bedsteforælder, en travl forælder eller et nysgerrigt barn, så er vores by og hele omegnen fyldt med charme og oplevelser, der vil varme hjerte og sjæl i dette efterårsvejr.

Træernes løv skifter gradvist fra saftigt grønt til dybe nuancer af bordeaux, gul og orange. De gyldne blade drysser ned fra træernes grene og danner et tæppe af gul-orange på jorden, der knaser sprødt, når du går på dem. Luften fyldes med duften af regn, fugtig jord og de sidste blomster, der sender deres søde farvel til sommeren.

Efteråret er en tid, hvor vi trækker indendørs og omfavner varmen fra den knitrende brændeovn, mens regndråberne trommer mod vinduerne udenfor.

Hvis du er en af de heldige, der har fået Verdos fjernvarme i sensommeren, eller havde det i forvejen, så kan du jo varme dig med den fjerne varme og sende en lun tanke til alle dem, hvor rørene er på vej, eller hvor håbet om fjernvarme stadig lever.

Os, der ikke er så meget til kulde og vind, eller ikke har fået fjernvarme endnu, vi kan finde trøst i en varm kop te eller kakao.

Godt efterår!