Randers Freja Motions sommerløb, kaldet ‘kageløbet’ fik knap 300 til at løbe efter kage. Det var rekord.

Torsdag aften i midten af juni afviklede Randers Freja Motion det årlige sommerløb, også kaldet kageløbet. Der var stor tilslutning til løbet, knap 300 tilmeldte, lidt flere end sidste år.

Varmen gjorde, at løberne holdt lidt igen med tempoet, der foregik fra Vasen ud mod Fladbro langs den smukke Gudenaa. Efter-følgende blev der drukket meget vand og saftevand – og så blev der valgt ud blandt de mange udgaver af spændende boller og kager, som medlemmerne af Randers Freja Motion havde bagt.

Mange deltagere og pårørende blev længe og hyggede sig på pladsen ved klubhuset, hvor klubbens nye overdækkede terrasse kom til sin ret.

”Det var en sand fornøjelse, at være med til at arrangere Sommerløbet og denne med rekordstor deltagelse – oven i købet i en tid hvor mange klubber oplever nedgang i deltagerantallet. En succes der kun har været muligt, fordi en meget stor del af klubbens medlemmer velvilligt har hjulpet med at løse de mange opgaver,” siger formand Sven Grove Jørgensen.

Som tidligere beskrevet her i Din Avis har Randers Freja Motion anskaffet sig et nyt elektroniske tidtagningssystem, som med dette løb havde sin debut. Og det fungerede perfekt og gjorde det muligt at registrere tiderne nøjagtigt, selvom der kom en hel flok over målstregen på én gang. Det betyder også, at sommerløbet gerne må fortsætte med at vokse, da klubben både har udstyr og god plads til at udvide løbet.