Der er blevet stille på forstanderkontoret på Daghøjskolen i Niels Brocks Gade. Efter længere tids sygdom har skolens mangeårige forstander valgt at trække sig. I stedet har skolens bestyrelse med forkvinde Jytte Lindenfeldt i spidsen udpeget skolens udviklingschef Frederik Bak og souschef Dorthe Elise Greve til at overtage roret på skolen i forening, såkaldt sideordnet ledelse.

Det er noget af et brud med den traditionelle måde at drive daghøjskole på, hvor man typisk kører med en forstander og så eventuelt en række mellemledere, men det nye lederteam er sikker på, at skolen drives bedst i forening.

Frederik Bak (32) vil fremadrettet have primært ansvar for udvikling, økonomi og IT. Han har været på Daghøjskolen i syv år. Han er uddannet socialrådgiver i 2014 og færdiggjort diplom i ledelse fra UCN januar 2023.

Dorthe Elise Greve (46) vil fremadrettet have ansvar for undervisning, pædagogik og HR. Hun har været på skolen i 13 år, de sidste seks som souschef. Hun er oprindelig uddannet BA i litteraturvidenskab, FVU-dansklærer, ordblindelærer og har færdiggjort diplom i ledelse fra UCN 2022.