Jack Fomsgaard er fra 1. december udnævnt til ny direktør i Bygma Randers. Selvom direktør-titlen er nye græsgange for den erfarne brancheprofil, er proff-centeret i Randers det langt fra.

Jack Fomsgaard, der er født, opvokset og bosiddende i Randers, har i de seneste fire år været salgschef i XL Brejnholt i Randers, og han har derudover 20 års erfaring fra trælastbranchen.

Nu tiltræder han i rollen som direktør i Bygma Randers, som han kender særdeles godt fra tidligere, hvor han har været tilknyttet i otte år. De sidste fire af dem var som salgschef. Det fortæller Bygma i en pressemeddelelse.

»Jeg går til direktør-rollen med både stor ydmyghed og stor stolthed. Der venter en spændende tid for os, hvor vi sammen kan trække på vores indgående kendskab til branchen samt kundernes udfordringer og ønsker,« siger Jack Fomsgaard og fortsætter:

»Med mine base i lokalområdet og min daglige gang i branchen igennem mange år er jeg overbevist om, at vi er lykkedes med at levere professionel rådgivning og service i topklasse – i høj grad for de professionelle kunder, men naturligvis også for de private.«