Brødreparret Iversen er nye trænere i Værum GF

Efter at den tidligere fodboldtræner Karsten Sveigaard takkede af efter næsten seks år i Værum, har det været lange måneder, der har drillet bestyrelsen i VGF i bestræbelserne på at finde en ny træner til sæsonen 2024.

»Vi har haft flere møder med potentielle trænere, der desværre ikke var det rigtige match. Desuden har vi søgt i netværket og lavet opslag på Facebook,« forklarer formanden for Værum GF, Hans Jørgen ”Hansi” Larsen, der nu ånder lettet op.

Trænerduoen og brødrene Jan Iversen og Mads Iversen har sagt ja til at tage en tørn i Værum GF, hvilket VGF formanden betegner som ikke mindre end et kæmpe scoop for den forholdsvis lille, men socialt ambitiøse klub

En løsning som kom på plads sent, men som var værd at vente på, idet det helt sikkert vil kunne hjælpe VGF i vores bestræbelser på at bygge fornyet energi op omkring træning og kampe.

»De erfarne brødre har i hele dialogen – som faktisk kun har taget to dage – lagt stor vægt på det sociale engagement VGF har bygget op omkring klubben og det sociale i byen. Jan og Mads kom med konstruktive input omkring hvordan alle fodboldspillere (ung som gammel) i klubben kommer til “at elske omklædningsrummet” – som de siger,« lyder det glad fra formanden.

De to trænere har mere end 2 gange 20 års trænererfaring i alt fra Serie 4 til Jyllandsserien og Danmarksserien.

Desuden har Mads spillet over 300 kampe på divisionsplan (Randers, AGF og Viborg).

Den unge Dennis Pedersen fortsætter som træner for Serie 5, hvilket jo bliver en super kombination, både for andetholdet, men bestemt også for Dennis, der vil komme til at lære nyt fra den nye trænerdue hver dag, lyder håbet.

Duoen har allerede arrangeret tre træningskampe i foråret mod Randers KFUM, SMIFF og Grenå.

Desuden er det aftalt, at alle spillere og den nye trænerduo mødes nytårsaftensdag kl. 10.00 til en gang ”hyggebold” efterfulgt af en pølse på grillen (der jo i Værum ALTID tændes når der er aktivitet på stadion).