Transfervinduet lukker til midnat 1. februar. Vi har samlet de nye spillere op, som vi kender indtil videre.

Den sidste Superliga-spiller har ikke forladt – eller er trådt ind i Randers FCs træningslokaler endnu i vinterens transfervindue, mens vi skriver dette her.

Men vi forsøger alligevel at give dig et overblik over det, som vi ved.

Det står klart, at indtil videre er der kun hentet én mand ind på en regulær kontrakt, nemlig 21-årige Emmanuel Ogura fra FC Nordsjælland.

SE LISTEN NEDERST: Spillere med kontraktudløb til sommer.

Han er hentet som erstatning for Alexander Nybo, der for nyligt har indstillet karrieren, og han bliver dermed indtil videre tredjevalget til målmandsposten.

Emmanuel Ogura (målmand) Fra FC Nordsjælland.

Der er ikke noget nyt om, hvorvidt målmanden Patrik Carlgren fortsætter indtil kontraktudløb til sommer.

Til gengæld er der hentet to nye forstærkninger ind på lejeaftaler med en købsoption. På nøjagtig samme måde, som da Randers FC lejede Stephen Odey og Toshin Kehinde og underskrev en kontrakt med dem, efter at have set dem an.

Man har i øvrigt netop forlænget kontrakten med Stephen Odey, så han ikke smutter til sommer.

Lejede spillere

Første lejede forstærkning er venstrebacken Oliver Zandén, der er hentet i den franske Ligue 1-klub Toulouse på en etårig lejeaftale, hvor der i aftalen som sagt ligger en købsoption.

Oliver Zandén (venstre back) Fra Toulouse. Foto: Randers FC

I weekenden blev den lynhurtige angriber 21-årige Mohammed Fuseini lejet af Randers FC. Også her er der en købsoption. Angriberen kommer fra østrigske SK Sturm Graz.

Mohammed Fuseini (angriber) Fra SK Sturm Graz. Foto: Randers FC

Det er 1. februar til midnat, at transfervinduet lukker, og i skrivende stund ved vi ikke, om de syv spillere med kontraktudløb til sommer fortsætter i klubben, eller om de må finde andre græsbaner.

Se listen over Randers FCs fulde Superliga-trup efter lukningen af transfervinduet i næste udgave af Din Avis.