Randers er ikke kun en by fyldt med historie, men også en by, der gemmer på mange skjulte skatte. Bag facaderne og mellem gaderne ligger der historier og steder, der venter på at blive opdaget.

Der er masser af rundvisninger i vores by. En af dem er faktisk rundt i byens baggårde, hvor du ofte får et kig ind i noget, der ligner en helt anden verden.

Du kan også bare kigge op!

På side 10 og 11 i denne uges papirseksemplar af Din Avis finder du flere eksempler på, hvad du finder af sjove detaljer og bygningsmæssige konstruktioner, hvor du godt kan undre dig over, hvordan i alverden de er opstået, og hvad historien er bag.

Det er min kollega Cecilie Bisgaard, der har løftet blikket og kameraet, og hvis du får lyst til at finde de samme detaljer, synes jeg, du skal tage en slentretur i midtbyen. Og skulle du selv have fundet nogle spændende og sjove detaljer ved at kigge op, så må du gerne sende et billede og en kort beskrivelse til os på redaktion.dinavis@lokalavisen.dk

Så næste gang du går igennem Randers’ gader, så kig nærmere på byens hemmeligheder. Du vil blive overrasket over, hvad du finder, og hvor meget historie og skønhed der gemmer sig bag facaderne og ved at kigge op.

Randers’ skjulte skatte venter bare på at blive udforsket af dig og andre nysgerrige sjæle.