”Vi vil gerne have folk til at se at vi eksisterer, og at vi bliver behandlet med meget lidt værdighed”, siger Henning Wils fra lokalafdelingen af ” behandlosordentligt.dk”.Han blev selv arbejdsløs for knap ét år siden og føler sig skidt behandlet af systemet.”Vi vil gerne have fat i de arbejdsløse, der sidder rundt omkring og er lige så frustreret som os. Vi mener, at når vi går sammen i en gruppe kan vi støtte, rådgive og hjælpe hinanden. Og så kan vi måske også bedre påvirke politikerne”, siger han.Gruppen holder møde i 3F´s lokaler på Tronholmen. Her står de til rådighed for andre arbejdsløse der gerne vil ind i foreningen. Man kan finde flere oplysninger om foreningen på www.behandlosordentligt.dk.Medlemmerne i foreningen er utilfredse med, at Dansk Folkeparti har fået regeringen med på at nedsætte dagpengeperioden fra fire til to år – og så midt i en krisetid.”Beskæftigelsesministeren mener, at have statistik der siger, at de arbejdsløse altid kan finde arbejde, når tiden, for at de falder ud af systemet, nærmer sig. Men vi mener nu, at det er helt hen i vejret at forkorte perioden her midt i en krisetid. Jeg ved virkelig ikke, hvor det er, hun mener, at vi skal finde arbejde”, siger Henning Wils.Foreningen tog sidst i 2010 til Christiansborg for at mødes med beskæftigelsesministeren Inger Støjberg samt politikerne Ulla Tørnæs, Line Barfod og Torben Hansen – men det fik de ikke meget ud af.”Inger Støjberg var glat som en ål, hvis du vil høre min mening”, siger Anita Nielsen, der er på sygedagpenge efter et tilfælde af stress i forbindelse med sine ingeniørstudier ”Men vi fik da gjort opmærksom på os selv og hvad vi står for”.