Indtil videre er alle fotos bragt på hjemmesiden www.børnicentrum.dk som på nuværende tidspunkt har haft over 50.000 besøg, og over 1.5 million sidevisninger. Portrætterne passerer forbi blikket på Ingmar Cronhammers skulptur Red Fall på Østervold i Randers City. Men historien slutter ikke der – langtfra.  For vel er det smukt og spændende at se de mange ansigter projiceret op i kæmpestørrelse og vist er det sjovt at sms’ sin egen kode og se sig selv blive forstørret op i kæmpestørrelse.”Men med ”Børn i Centrum” er det vores erklærede mål, at lave verdens hidtil største portrætfotoudstilling. For kun på den måde kan vi for alvor sætte fokus på børn som individer og på den enorme betydning, de har for vores fælles fremtid”, siger Peter Westphael teaterleder på Randers Egnsteater.”Hvor stor og smuk denne fremtid er, skal kunne beundres i sin fulde udstrækning, og derfor har vi samlet alle 13.000 fotos, printet dem på et banner, som kan opleves på Kulturhuset. Nærmere adresse behøves ikke – man kan slet ikke undgå at få øje på installationen”, siger han.