Skuespiller Joonas Suotamo, som i en række Star Wars-film spiller rollen som Chewbacca, bliver det helt store trækplaster ved årets SCI-FI-CON, der løber af stablen 13. og 14. april i Arena Randers. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Joonas Suotamo spillede første gang Chewbacca i filmen ’The Force Awakens’ i 2015, hvor han overtog rollen fra den nu afdøde Peter Mayhew.

Når Joonas Suotamo holder foredrag bliver han dog ikke alene på scenen. SCI-FI-CON har også indgået en aftale med manden bag den populære robot BB8, Brian Herring. Lørdag kan de to herrer opleves i et kombineret foredrag og en omgang ”Questions and Answers”. Det vil sige, at det også bliver muligt at stille spørgsmål til de to stjernegæster. De er begge på messen både lørdag og søndag.

»BB8 og Chewbacca er uden tvivl to af de mest genkendelige og populære figurer i Star Wars-universet. Der er derfor mere end god grund til at glæde sig til 10-års jubilæet,« siger arrangør af SCI-FI-CON, Benny Ray og fortsætter:

»I anledningen af jubilæet kan der opleves langt flere stande og foredragsholdere end tidligere. Det vil uden tvivl kunne ses på antallet af gæster. Faktisk tror jeg, at vi kan slå den tidligere rekord på 5.000 gæster med dette års stærke program.«