Randers HK-pigerne kan nemlig risikere at måtte opgive den foretrukne hjemmebane i Elro Arena til fordel for f.eks. Ulvehøjhallen i den første af DM-finalerne.Hvis det går, som alle forventer, bliver DM-finalerne et opgør mellem Randers HK og Viborg HK med spilledatoerne 7.,14. og 21. maj. Med første og eventuelt tredje finale i Randers.Så langt så godt, men problemet er bare, at Elro Arena, der er Randers HK’s uindtagelige fort, er udlejet til anden side den 7. maj, så i værste fald skal den første DM-finale spilles i f. eks. Ulvehøjhallen eller anden på alternativ hjemmebane.Det bekræfter Randers HK-direktør Henrik Mortensen, der er i gang med at finde alternative spillesteder.  ”Det er korrekt, det kan ende så galt, at vi skal spille andetsteds end Elro Arena i første finale. Men lad os nu først komme i DM-finalerne. Jeg håber meget at kunne præsentere en tilfredsstillende løsning evt. via andre spilleterminer,” siger Henrik Ledstrup Mortensen.Elro Arena er i weekenden 7.-8. maj optaget af et stort gymnastikstævne med deltagere fra hele landet