Din Avis Randers dækker Randers Kommune og leverer nu daglige nyheder, artikler, 112-stof, sport og kultur via lokalavisen.dk, hvor avisen får sin egen platform på samme måde som de øvrige ugeaviser i Lokalavisernes Østjylland A/S.
De daglige læsere af lokalavisen.dk i Østjylland får udvidet dækningsområdet betragteligt ved at få knyttet Din Avis Randers til sitet, og i begge lejre ser man samarbejdet som naturligt, fordi det favner de afgørende områder i Østjylland.
”Vi ser frem til samarbejdet med Din Avis Randers, som betyder, at vores dækningsområde nu omfatter hele Djursland, Aarhus, Randers, Favrskov og Skanderborg kommuner,” siger direktør Hother Hennings, Lokalaviserne Østjylland.
”Nu kan vi god med ret sige, at vi dækker alle de betydende områder i det østjyske, og det tror vi både bliver til stor gavn og motivation for vores annoncører og læsere.”