Morten Skov har sat – hvad der svarer til 20 fodboldbaner – af til jordbær. 190.000 jordbærplanter pryder netop nu arealerne, men det er det sorte areal, der har Morten Skovs største bevågenhed. Det er et eksperiment, og han kan være den eneste i Danmark, der dyrker jordbær på den måde.”Det er helt nyt, det her. Det er en heldækkende sort dug, der gør, at der ikke kommer ukrudt. Derved er jordbærrene herbicidfrie – vi skal ikke sprøjte mod ukrudt. Det har den heldige bivirkning, at bærrene udvikler sig hurtigere,” fortæller Morten Skov, mens han slider på knæene.Når en jordbærplante får ukrudtsmiddel, får den en periode, hvor den næsten går i stå. Så kommer den til kræfter igen og ender med at give bær. Morten Skovs planter og bær har fuld fart på lige fra starten, de bliver store, gennemrøde – og så har de ikke fået ukrudts-skidterads.Inde i jordbæravlerens hoved rumsterer tanker om, hvordan han kan bringe en maskine ind i arbejdet, nu der ligger en dug, hvor der manuelt er prikket huller til hver eneste plante, og hver eneste plante er håndplantet. Men det er jo Mortens problem.Morten og Din Avis’ udsendte skridter over rækkerne til nabomarken, hvor der dyrkes jordbær på traditionel vis. Her er bærrene fine, men de har langtfra den størrelse, som dem på væg-til-væg-tæppet. Altså er eksperimentet lykkedes.