”Ja, vi får stadig flere medlemmer. Vi har faktisk haft et stort rykind i år. I forbindelse med vores intro-møde, som vi netop har afviklet, kunne vi konstatere, at der er kommet 30 ny til i vort regi,” siger Jonna Olsen, Seniorerhverv Kronjylland.”Jeg må sige, at det er svært at finde beskæftigelse. Vi har nogle medlemmer, som er kommet i midlertidigt arbejde, men det handler jo om, at de kan bevare arbejdspladserne, siger Jonna Olsen.Seniorerhverv Kronjylland er en forening, som tilbyder netværk og faste rammer for ledige på den ”forkerte” side af 50 år. Her kan de udveksle erfaringer samt netværke sig frem gennem den job-løse jungle. Samtidig er et af foreningens trumfkort den kontakt til hundredvis af virksomheder, som jævnligt kontaktes og tilbydes erfaren arbejdskraft.Virksomhederne kan også henvende sig den anden vej.”Men vi får da folk i arbejde, og vi har p.t. folk i arbejde. Virksomhederne finder bl.a. vores arbejdskraft via vores medlemsdatabase, som for tiden har 69 registreret. Den er ikke personlig. Men hver enkelts kvalifikationer – CV – er opført”, fortæller Jonna Olsen, Seniorerhverv Kronjylland.”Folk kommer her af en eneste grund: De vil gerne have et arbejde,” slår Jonna Olsen fast.