?
Margrethe Vestagers kampagnebus var i Jennumparken torsdag den 8. september, og her fanger vi hende foran Jennumparkens fritidshjemDet var et meget iøjnefaldende slogan, der var på bussen: ”Vi stoler. Også på udlændinge”Det var derfor oplagt at overbringe Margrethe Pigekorets cd og sanghæfte med Halfdan Rasmussen sange. De fleste af Pigekorets medlemmer har jo anden etnisk oprindelse end dansk.Margrethe Vestager blev meget glad for gaven og fortalte, at hun synger Halfdan Rasmussen sange med sin 8 årige datter.Det er Sara med blå øjne og Simge med brune øjne, der overrækker cd og sanghæfte til Margrethe Vestager.Sangen om øjne er i sanghæftet, og den blev sunget, da Margrethe 2. var på besøg i Jennumparken sidste år i september.Her sang Sara og Simge solo. Desuden huserede Sara jo efterfølgende på Anders Breinholts ”Natholdet”