Det startede med randrusianske øjne så forrygende med en sensationel sejr hjemme over ungarske Györ og så en kneben sejr i Wien over Hypo Niederösterreich. Da lignede det RHK-deltagelse i de afsluttende kampe om Champions League-trofæet, men efter nederlag 26-27 hjemme mod Metz kan alt ske i Randers-pigernes gruppe.Næste opgave i CL er på hjemmebane Skyline Arena søndag mod Hypo Niederösterreich, som Randers HK via storspil og ni scoringer af Katrine Fruelund besejrede 29-28 i Wien.Randers HK-træner Jan Leslie havde håbet på fuldt udbytte af de tre hjemmekampe og på at kunne stjæle et point eller to på udebane. Så skulle videre deltagelse være sikret.Der er allerede stjålet to point ude – i Wien, men så er der til gengæld også smidt to point væk på eget gulv – mod Metz.Leslie vil ikke være med til at kalde kampen mod Hypo Niederösterrich for en ”vind-eller-forsvind.-kamp”.”Som udgangspunkt skal vi have fire point i de sidste tre kampe. Altså kan vi tåle at tabe til Hypo, men så skal vi vinde i både Ungarn og Frankrig. Dog kan det i sidste ende vise sig at være nok med blot yderligere to point,” mener Leslie.