En gruppe maskerede mænd stod og sprayede graffiti på Randers Arrests mure, det blev meldt mandag kl. 22.13.

Da politiet kom frem, var mændene stukket af, men en patrulje fik kort efter standset fire mænd i en bil, der kørte i nærheden. I bilen lå flere spraydåser, handsker og halsedisser, og de fire mænd, der er i alderen 23-29 år, blev alle anholdt og sigtet for hærværk.

En 23-årig mand blev også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da han havde en mindre mængde hash og tramadolpiller på sig.

Tirsdag morgen fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en kvinde, da hendes bil, som holdt tæt på arresten, var blevet sprayet på med graffiti. Flere biler i området kan have været udsat for hærværk, og Østjyllands Politi ser nu nærmere på, om de fire mænd også skal sigtes for de forhold.

Borgere, der har været udsat for hærværk på deres bil i løbet af mandag aften, opfordres til at anmelde det til politiet via tlf. 114.