SF Randers har valgt Dennis Otkjær, der til dagligt arbejder som chauffør, som ny formand. Det fremgår af en pressemeddelelse. Dennis Otkjær har været næstformand gennem to år og er klar på at fortsætte arbejdet med at udvikle foreningen. Han ønsker sammen med den nye bestyrelse at få endnu mere gang i medlemsaktiviteter og at skabe gode rammer for den politiske samtale.

Den nye bestyrelse består af (fra venstre): Bjarne Rasmussen, suppleant, Dennis Otkjær, formand, Asger Nørgaard, næstformand/medlemansvarlig, Søren Norlander, suppleant, Pia Pedersen, bestyrelsesmedlem, Tage Poulsen, kasserer, Ahmad Badawi, bestyrelsesmedlem, Bent Olesen, bestyrelsesmedlem, og Jens Laursen, bestyrelsesmedlem (ikke på billedet). Pressefoto 

»Foreningen oplever at få mange nye medlemmer for tiden. Det er glædeligt. Derfor skal vi sikre, at vi får alle de nye folk godt i gang i partiet,« siger Dennis Otkjær i pressemeddelelsen.

Den nye bestyrelse ser frem til samarbejdet med både det lokale byrådsmedlem Rosa Lykke Yde og det lokalt valgte medlem af folketinget Charlotte Broman Mølbæk. De lokale folkevalgte vil blive inddraget i flere af de arrangementer, som bestyrelsen har i støbeskeen.

Debat: Gode intentiuoner er ikke nok