Kristrup Boldklub og træner Lars Larsen er klar til Jyllandsserien i fodbold i foråret 2012. Fjerde gang blev lykkens gang, da KB’erne i næstsidste spillerunde på udebane besejrede Christiansbjerg IF så sikkert som 4-0 og dermed definitivt sikrede oprykningen.De sidste tre halvsæsoner har KB’erne været med i kapløbet om oprykning til Jyllandsserien, men hver gang gik det galt i slutfasen. Denne gang var der dog ingen slinger i valsen, og i næste sæson kan Kristrup se frem til lokalopgør mod Vorup og Hornbæk, hvis da ikke Vorup rykker op i Jyllandsserie 1, som Ulvehøj-gutterne p.t. har mulighed for.Kampen mod CIF blev et oprykningsdrama af de helt store med masser af hårde nærkampe. Undervejs var der flere gule og røde kort til CIF’erne, og for KB-målmanden Jeppe Mogensen var det en begivenhedsrig eftermiddag. I et hændeligt sammenstød allerede før pausen blev han ramt i hovedet af en modstanderstøvle og pådrog sig en dyb flænge ved det ene øjenbryn. Ingen piveri her, og Jeppe blev lappet sammen og spillede kampen færdig med en kraftig bandage.Det er tredje gang i klubbens 103-årige historie, man er klar til at prøve kræfter med Jyllandsserien.