Jubilæet markeres 16. september med jubilæumsturnering og opvisningskamp.

Randers Dart Club fejrer sit 40-års-jubilæum lørdag 16. september med en begivenhedsrig dag fuld af dart, nostalgi og aktiviteter.

Jubilæumsåret har allerede bragt en utrolig bedrift, fortæller klubben i en pressemeddelelse.

Selvom Randers Dart Club normalt befinder sig i tredje division, har klubben formået at få en Danmarksmester i dart. Denne præstation vidner om klubbens dedikation, talent og kærlighed til sporten. Derudover ligger både førsteholdet og andetholdet til oprykning.

Nu og dengang

Dagen vil være en unik mulighed for at få indblik i, hvor Randers Dart Club befinder sig i dag, og klubbens lange historie. En udstilling vil præsentere gamle trøjer, pokaler, billeder og andre erindringer, der fortæller historien om klubbens udvikling gennem årene.

En række tidligere medlemmer af Randers Dart Club vil deltage i jubilæumsfestlighederne. Dette giver alle mulighed for at møde og genforenes med nogle af klubbens gamle kendinge og høre deres erindringer om de gode gamle dage.

En jubilæums-turnering vil finde sted, hvor dartspillere kan deltage. Klubben håber også, der bliver nok tilmeldinger til en dame-række.

Desuden vil der være en opvisningskamp mellem danmarksmestrene fra Randers Dart Club, nemlig Mogens ’Turbo’ Christensen fra 2012 og Jan Gørges Nielsen fra 2023.

Dagen vil også byde på en bred vifte af aktiviteter og tilbud for både dart-entusiaster og besøgende. Der vil være salg af kaffe, kage, mad og dart-udstyr, og mulighed for at nyde en hyggelig atmosfære og samvær med ligesindede.

gs