Randers FC er på andenpladsen i 1. division og på rette kurs mod tilbagevenden til ligaen. Med en 3-1-sejr over Roskilde satte Randers FC hjemmebanepunktum på 2011, der har budt på lidt af hvert. P.t. er Randers FC to point efter duksholdet fra Esbjerg og fem point foran nr. tre Vejle/Kolding, så resultat- og pointmæssigt kan man ikke tillade sig at skælde ud eller klandre trænere eller spillere.Og så dog alligevel, for mod Roskilde, der ikke havde noget at byde på og er det svageste hold, der har gæstet Randers i denne efterårssæson, kunne man godt have tænkt sig, at der var blevet åbnet mere for målmaskinen.Chancer var der efter godt spil i en periode i starten af kampen nok af – rigeligt til definitivt at lukke kampen, men det blev ved en enlig fuldtræffer.”Vi vil ha´ et at gå hjem på….!”Lød det fra tilskuerne i slutningen af kampen. Et Randers FC-mål altså…Tilskuerne fik noget at gå hjem på, men ikke en scoring, men derimod gratis øl, da Randers FC de sidste 20 minutter af kampen og 10 minutter efter kampen gav gratis fadøl til tilskuerne.Som en tilfreds tilskuer konkluderede:”Fin eftermiddag. Tre mål, tre point og tre gratis fadbamser. Det kan jeg vel godt nå på en halv time….”