Afslutningen på fodboldsæsonen 2010-2011 blev for Randers FC’s vedkommende yderligere anspændt på grund af sagen om kontraktforholdene i Lyngby, hvor især Kim Aabechs forhold var stærkt omdiskuteret. Den sag fyldte også en del i Randers FC-formand Svend Lynge Jørgensens beretning på generalforsamlingen.”Det var ikke os, der indklagede Lyngby. DBU tog selv sagen op på baggrund af skriverier i pressen. De lod derefter, hvad de selv kaldte komplicerede juridiske forhold afgøre i et udvalg, hvor juristerne på grund af inhabilitet havde trukket sig,” forklarede Lynge Jørgensen.”Udvalget bestod herefter af tre lægfolk, hvor habiliteten for i hvert fald de to kan diskuteres. Da vi fandt afgørelsen urimelig, forsøgte vi at blive anerkendt som part i sagen, så vi kunne anke, hvilket stadig helt uforståeligt for os og de fleste af de såkaldte eksperter, der udtalte sig, blev os nægtet.Det bliver for omstændeligt at gå i dybden med alle sagens detaljer, men vi mener, at den er bevis på, at det ikke i tilstrækkelig grad er gået op for DBU, at der er indført betalt fodbold i Danmark, og at fodboldselskaber er millionforretninger med mange interessenter og store penge på spil. Som konklusion kan man vel sige, at der nu er sat en standard for, hvad det koster at operere med såkaldte skuffekontrakter og se stort på det regelsæt, der eksisterer. Det er ærlig talt skræmmende,” lød det hårdt og kontant fra Svend Lynge Jørgensen.