KIAN JOHANSEN

Basketballholdet Randers Cimbria sikrede sig deres tredje sæt bronzemedaljer i Basketligaen. I en spændende kamp mod Horsens IC torsdag aften var kampen om bronzemedaljerne intens.

På trods af at være bagud det meste af kampen, formåede Randers Cimbria at vende kampen og sikre sig sejren med 100-85. Det er værd at bemærke, at gennem hele sæsonen har Randers aldrig tabt til Horsens.

Kampens perioderesultater var (24-28), (26-24), (21-15), (29-18).

Topscorere for Randers Cimbria var Morten Bülow med 26 point, Brandon Norfleet med 23 point, Jonathan Klussmann med 21 point, Bakary Camara med 17 point, Nathan Scott med 8 point og Anton Hansen med 5 point.

For tredje gang på fire sæsoner er Randers Cimbrias træner, Jimmy Moore, blevet kåret som Årets træner i Basketligaen. Det er Moores kolleger i Basketligaen, der har stemt på ham som modtager af denne flotte anerkendelse.

Moore vandt den prestigefyldte pris foran en stærk gruppe af nominerede, heriblandt Adrian Moss fra BMS Herlev på andenpladsen og Andy Hipsher fra Team FOG Næstved på tredjepladsen. Jimmy Moore modtog 28% af stemmerne, hvilket sikrede ham førstepladsen i afstemningen.

Den amerikanske træner har ført sit hold, Randers Cimbria, til en fantastisk sæson i en historisk tæt Basketligaen, hvor holdet for første gang nogensinde sluttede grundspillet på førstepladsen med 17 sejre i 20 kampe. Randers var desuden det eneste hold i hele ligaen, der var ubesejret på hjemmebane i grundspillet, og de havde den bedste rekord på hjemmebane i både grundspillet og Playoff A gennem hele sæsonen.