12 kampe med deltagelse af randrusianske boksere. I det andet ringhjørne 12 tjekkiske modstandere fra klubben Banik Most i den tjekkiske by Most. Så er der serveret for de randrusianske boksefans!
Menuen bæres ind i Fritidscentret i Vestergade i Randers fredag den 11. december, når den yngste af byens fire bokseklubber Combat Boxing igen inviterer til juleboksestævne.
Det er tredje år i træk, Combat byder op til jule-klø, og denne gang er der for alvor lagt op til et stævne af de store.
”Randers-publikummet vil se Randers-boksere. De vil ikke se en fynbo møde en vest- eller nordjyde. Det har vi taget konsekvensen af og sender nu 12 Randers-boksere i ringen mod passende stærke tjekkiske modstandere,” siger træner og matchmaker og meget andet i Combat, Johnny Jørgensen, der har sendt 12 navne og de pågældende bokseres kampantal til Tjekkiet og regner med og stoler på, at tjekkerne kommer med passende modstandere.
”Kald det bare en byholdskamp. For det er lutter Randers-boksere i det ene ringhjørne. Jeg har længe puslet med tanken, og nu bliver den endelig realisteret. I gamle dage var der byholdkampe, og det var populært,” siger Johnny Jørgensen.
I storhedstiden havde Aalborg et fantastisk byhold og tog kampen op mod flere store europæiske hovedstæder – og gjorde det fremragende.
Seks boksere fra Combat, fire fra Randers AC og to fra Randers Bokse- og Motionsklub skal i ringen mod tjekker.
 
En dyr satsning
 
Der bliver ikke julegaver til medlemmerne i Combat.
I bedste fald en pebernød eller to.
For det koster mange penge at lave et julestævne med deltagelse af 12 tjekkiske boksere og trænere og sekundanter.
Mange, mange penge.
”Vi har et kampbudget på 30.000 kroner, og tjekkerne alene skal have de 27.000,” siger Johnny Jørgensen.
Og de 30.000 er alene for bokserne og gæsterne.
Desuden kommer der en lang række ekstraudgifter som bl.a. officials med meget mere.
”Så vi skal nok ikke regne med at få overskud på stævnet….”
Kommer det med et grin fra Johnny Jørgensen.
”Men vi tager det med godt humør.  Kan vi få det til at løbe rundt, er vi alle himmelhenrykte. Men der skal godt nok mange ind for at få det i nul og eventuelt give bare et lille overskud,” siger Johnny Jørgensen, der gerne laver stævnerne fremover, men gerne ser, at både Randers AC og Randers Bokse- og Motionsklub  træder til som medarrangører.
”Og dermed også være med til at påtage sig økonomisk ansvar og en del af udgifterne. Det vil alt sammen blive meget nemmere, hvis vi er tre om det. Og ingen kan vel være i tvivl om, at vi i Combat meget gerne samarbejder om ikke bare stævner, men alt omkring boksning i Randers. Senest har vi nu fire uger i træk lavet fællestræning, og bokserne elsker det. Lad os komme videre med samarbejde,” siger Johnny Jørgensen.
”Nu kan vi bruge dette stævne til at bedømme og evaluere. Vi tror på det.  Boksefans i Randers vil se lokale drenge i ringen. Sådan et stævne – kald det bare en bykamp – kunne vi lave én gang om året – mod polske, svenske, nordmænd eller tyske hold. Men jeg ser gerne, at vi ikke fremover skal stå alene med det økonomiske. Og det må da også være nemmere at tiltrække en hovedsponsor, hvis vi er tre klubber, der arbejder sammen og henvender os samlet til en potentiel sponsor,” mener Johnny Jørgensen.
 
Stakkels Dennis
Johnny Jørgensene har endnu ikke fået navnene på de tjekkiske boksere, men han stoler på, at man i Banik Most kommer med passende modstandere.
Og ikke som for et lille års tid siden, da Dennis Jakobsen fik en ubehagelig oplevelse, da han i supersværvægt var matchet mod en vis Daniel Taborsky, der stoppede Dennis Jakobsen allerede i første omgang, da tjekkens dybe træffere gjorde det af med den stakkels Combat-fighter.
”Ja, Taborsky var for god. Men han havde jo også repræsenteret Tjekkiet ved flere store internationale konkurrencer som bl.a. EM. Det var synd for Dennis. Nej, Taborsky er ikke med denne gang. Jeg har forklaret tjekkerne, at de skal matche vore folk ordentligt og fair,” siger Johnny Jørgensen.
Combat-stævnet fredag i Fritidscentret bliver månedens eneste stævne i Randers. RAC og RBM havde ellers adviseret stævne 2. juledag i Dronningborghallen, men det stævne er aflyst grundet problemer med at finde og matche boksere.
Matche boksere er nemt nok for Combat denne gang, når man henter 12 tjekkiske fightere.
Og Combat kunne have fået flere kampe på progrannet.
”Der er desværre ikke så mange stævner herhjemme mere, så jeg har fået en lang række henvendelser fra klubber og boksere, der gerne vil bokse ved vort stævne fredag. Men desværre. Der er fyldt ud på plakaten,” siger Johnny Jørgensen.