Indsamlingen forlænges frem til slutningen af april. Samtidig efterspørger kommunen gode historier fra borgerne, der gennem tiden har nydt fritiden i Doktorparken
 
Indsamlingen til Doktorparken har været i gang siden den 20. februar 2016 og mange privat personer har bidraget. Der er nu indsamlet godt 20.000 kroner på 3-4 uger. Nu er det håbet, at virksomheder ligeledes vil bidrage til projektet, således der bliver skabt en grøn oase med fokus på leg, læring og samvær for besøgende i alle aldre. Indsamlingen er derfor blevet forlænget til den 30. april.
For virksomheder er det muligt at give et bidrag mod, at de får deres logo og navn på formidlings- og infotavler i parken. Opfordringen går på, at virksomhederne kan være med til at støtte et lokalt projekt som et led i deres CSR-strategi – som vil få betydning for de mange besøgende i parken i mange år frem.
 
Allerede i gang
Foruden bidrag fra privat personer og virksomheder har Randers Kommune også ansøgt om bidrag fra fonde. Parken er allerede et populært udflugtsmål, og målet er at skabe en grøn oase med fuglevolieren, naturlegepladsen og søen, som de bærende elementer.
Entreprenørerne er allerede i gang med at gøre klar til, at den nye fuglevoliere og den nye naturlegeplads kan blive etableret. Fuglevolieren og naturlegepladsen bliver knyttet sammen af en allé, der går ned til søen. Temaet omkring fugle er gennemgående – også på legepladsen, hvor det er muligt at finde aftryk efter fugle og ænder.
De lokale fugleforeninger og Landbrugsproduktionsskolen Mimers Brønd hjælper igennem hele processen, så det bliver spændende bure med fugle i højden, i bunden og nogle, som gerne vil gemme sig lidt. Derudover bliver det muligt i bestemte perioder af året at opleve fugleungerne helt tæt på. Hele projektet forventes færdigt i løbet af sommeren 2016, så alle må være tålmodige lidt endnu, og nyde den øvrige park, mens etablering og byggeri står på.
 
Fortæl om dine oplevelser i parken
Doktorparken har gennem 100 år skabt mange gode minder. Mange borgere i og uden for Randers har barndomsminder fra Doktorparken. Randers Kommune vil som et led i projekt Doktorparken gerne høre om din historie. Det er specielt historier fra dengang, hvor der var en zoologisk have i parken, fra vintre, hvor søen var omdannet til en skøjtesø eller badning i den gamle fontæne, som der mangler historier om.
Parkens farverige og spændende historier er med til at gøre den unik og adskille den fra mange andre parker.
Hvis man har en spændende historie fra Doktorparken, som man vil dele, kan den sendes til doktorparken@randers.dk – gerne suppleret med billeder.
Historierne vil blandt andet blive anvendt i en lokalhistorisk fortælling om parken.