Er du imellem 17-26 år? Vil du lære at udvikle kulturevents? Vil du have de sejeste proffe undervisere?

Så er her en unik mulighed for at få en gratis Kulturskaber uddannelse på to weekender i foråret 2018, som afsluttes med, at man udvikler og producerer en event i Randers. På Kulturskaber uddannelsen får du et kreativt hands-on workshopforløb med det anerkendte event bureau ARTREBELS, der står for undervisningen. Det er dem, der blandt andet har lavet Made in Space og Trailerpark Festivalen.

På Kulturskaber uddannelsen tænkes teori og praksis sammen, og du får masser af viden om det at lave og afvikle en kulturevent ligesom begge weekender byder på kreative workshops, der tager afsæt i jeres drøm om en event. En event som du og de syv andre unge fra Randers selv sætter agendaen for. I bestemmer!
Det er Levende Unge Kultur, der via Kulturregion Østjysk Vækstbånd financierer Kulturskaber uddannelsen. Der sammensættes et hold af 32 unge, som kommer fra Viborg, Silkeborg, Horsens og Randers. Otte fra hver kommune. Ingen behøver at have lavet events før, men alle er optaget ud fra et ønske om, at de gerne vil lære at skabe en kulturbegivenhed. Samtidig får deltagerne en stor personlig oplevelse i forløbet i mødet med jævnaldrende kultur-interesserede unge. Kulturskaber uddannelsen vil give deltagerne en kreativ værktøjskasse, som afprøves i praksis fra dag 1.
Om man interesserer sig for musik, teater, skating, film, fotografi eller noget helt andet er ikke afgørende. Det afgørende er, at man er parat til at lære nyt og gerne vil deltage aktivt og engageret i udviklingen af en lokal event.

Tine Eibye fra Randers EgnsTeater er fagkoordinator for Levende Unge Kultur i Randers. Man er velkommen til at kontakte hende, hvis man vil vide mere om Kulturskaberne. Tine er også med på de to weekender, ligesom hun er konsulent for Randers-holdet, når de skal afvikle deres lokale event.

For hvem
Unge kultur-interesserede fra Randers Kommune med eller uden erfaring i at lave kulturevents.
Alder: 17-26 år

Hvornår
Kulturskaber uddannelsen foregår over to weekender – man skal deltage i begge.
Den 16.-18. marts i København
Den 20.-22. april i Viborg

Finansiering
Kulturskaber uddannelsen er finansieret af Kulturregion Østjysk Vækstbånd. Det er gratis at gå på uddannelsen, og weekendernes overnatninger, transport, undervisning og forplejning er inkluderet

Tilmelding
Enten via www.kulturkultur.dk eller ved at kontakte Tine Eibye på Tine@randersegnsteater.dk