Nu går Bilka i gang med at rekruttere medarbejdere til den kommende butik i Storcentret. Derfor holder de rekrutteringsevent på Tradium 9. og 10. april

 

Fredag 3. august åbner en helt ny Bilka i Randers Storcenter. Det betyder, at der skal ansættes 3-400 medarbejdere. Til rekrutteringseventen tilbydes en kort uforpligtende samtale til alle interesserede.

Bilka søger medarbejdere til både fuldtids- og deltidsstillinger og på både over og under 18 år. Der bliver stillinger i alle Bilkas salgsafdelinger samt drift, kundeservice og kasselinje. For at komme til samtale, skal man booke en tid til samtale indenfor det område, man er interesseret i på bilkaranders.dk.

 

Masser af muligheder

“Vi holder denne event, fordi vi skal bruge rigtig mange dygtige og engagerede medarbejdere, så vi skal i kontakt med en del mennesker for at finde de helt rigtige. Vi har cirka mulighed for at holde 1.000 korte samtaler i alt, da der kommer til at sidde 25 personer og afholde samtaler hele tiden i tidsrummet fra 9-18 mandag den 9. april og fra 9-16 tirsdag den 10. april,” fortæller Jan Møller, som bliver varehuschef i den nye Bilka Randers og fortsætter:

“Jeg håber, at der kommer rigtig mange til disse første samtaler. Skulle der vise sig at være mere end 1.000 interesserede, så finder vi en dag mere. Alle der deltager i samtalerne får efterfølgende besked om, hvorvidt de er gået videre til en mere uddybende samtale. Det betyder, at vi i løbet af disse to dage forhåbentlig har et stærkt felt til den videre udvælgelse.”

 

Praktisk information

  • Eventet foregår 9. april klokken 9-18 og 10. april klokken 9-16
  • Eventet foregår på Tradium, Minervavej 57, 8960 Randers Ø
  • Book en samtaletid ved rekrutteringseventet på bilkaranders.dk, hvis du er interesseret i en uforpligtende samtale
  • Deltagerne skal medbringe et CV til samtalen
  • Hver deltager kan kun tilmeldes én samtale

 

Skulle der være flere interesserede, end der er plads til på de to dage, vil der blive annonceret endnu et event