De to lokale politikere Michael Aastrup Jensen, MF (V) og folketingskandidat Malte Larsen (S) er gået sammen om at få vælgerne til at stemme lokalt. Valget kommer indenfor et år, derfor skyder de to politikere nu valgkampen i gang med en fælles gadeaktion på lørdag 2. juni kl. 10.00-12.00 på Rådhustorvet

 

De er rygende uenige om mange ting, men når det kommer til at kæmpe for Randers og Kronjylland, så er de enige.

”Det er vigtigt med lokale repræsentanter på Christiansborg, så betyder partifarven lidt mindre. Der skal være nogle til at kæmpe for Randers, ellers er der andre dele af landet, som løber med eksempelvis investeringer i infrastruktur. Derfor er jeg gået sammen med Malte Larsen om at sætte Randers på dagsordenen. Vi har brug for, at der er lokale repræsentanter fra begge vores partier på Christiansborg”, siger Michael Aastrup Jensen, MF (V).

Michael Aastrup Jensen (V) er som bekendt tidligere borgmester i Randers og har siddet i Folketinget siden 2005. Malte Larsen (V) blev førstesuppleant ved det seneste folketingsvalg og har efterfølgende været midlertidig medlem af Folketinget i flere perioder. Begge politikere bor i Randers.

”Vi vil kæmpe for lokale sager på Christiansborg. Michael Aastrup Jensen har været meget synlig, og har lagt mange kræfter i arbejdet med at få udvidet E45, samt at få statslige arbejdspladser til Randers. Derudover har vi en lang række andre emner, som vi samarbejder om som f.eks. bedre kommunal udligning, Østforbindelse og støjsikring langs motorvejen. Vi har en fælles ambition om at sætte Randers på dagsordenen i begge vore folketingsgrupper. Jeg opfordrer derfor vælgerne til at stemme på en lokal kandidat ved det kommende folketingsvalg. Det er vigtigt for Randers.” – siger Malte Larsen, folketingskandidat (S)

De to lokale politikere ser frem til arrangementet, og håber at møde mange randrusianere til en snak om, hvad der er vigtigt for Randers i den kommende valgkamp.