Randers har netop fået en prisvindende butik. Helsam Gaias Basar vandt sidste weekend prisen som årets Helsambutik i Danmark

Om butikken fulgte ordene:

”En spændende, varm og indbydende butik med charme. Altid glad og imødekommende personale, der har masser af viden, viser interesse og yder en god kundeservice. Butikken byder på en unik oplevelse for kunderne med gode tilbud, smagsoplevelser og gode råd”.
Personalet fra Gaias Basar var med ved prisoverrækkelsen, og der var selvfølgelig stor jubel og måske også en lille glædeståre at se i indehaver Dorte Heitmanns øjne.

”Jeg er sindssygt stolt,” var den første kommentar fra Dorte Heitmann.

”Jeg synes også, at vi har en god butik, men at branchen ligefrem fremhæver os helt herovre i Randers som at være noget særligt, gør særligt indtryk på os alle sammen”.
Med prisen følger en gavecheck på 5.000 kroner, som vil blive brugt på et weekendophold for personalet i Gaias Basar. Der er blevet gjort en kæmpe indsats fra alle mand den seneste tid. Der har nemlig været en del sygdom blandt personalet, og derfor har alle måttet gøre en ekstra indsats. Samtidig har butikken været igennem nogle store forandringer, som også har krævet mange ressourcer.

Udvidelser i butikken
Butikken er netop nu i gang med at udvide med to store nye varegrupper: Yogatøj og -tilbehør samt krystaller og sten. Dette er på opfordring fra kunderne. Der er et kæmpe boom af yogaudøvere i Randers, som også netop har afholdt Randers Yogafestival med stor succes og tilslutning. Men der har indtil nu ikke været en egentlig butik med salg af yogatøj, måtter og den slags, og det bliver der nu lavet om på. Fremover vil man nemlig kunne se et stort og bredt udvalg af både tøj og tilbehør til yoga hos Helsam Gaias Basar.
“Krystaller og sten er noget, kunderne har efterspurgt i lang tid. Varerne var faktisk næsten ikke engang pakket ud, før kunderne stod med fingrene i poserne og ville se og røre de smukke sten. Børn elsker at stå og se de mange strålende sten i alskens farver. I sidste uge havde vi sågar en pige på seks, der var villig til at bytte hendes fredagsslik med en lommesten til en 20’er,” fortæller Dorte Heitmann.

Alle i Gaias Basar er meget glade for og stolte af prisen

“Trofæet skal helt sikkert ud og stå til pral i vinduet,” siger Dorte Heitmann med et stort smil.