Tirsdag 20. november afholder Brasseri Mathiesen i samarbejde med Radio ABC en eksklusiv intimkoncert med den unge stjerne Nicklas Sahl. Billetterne til koncerten kan ikke købes men kun vindes på Radio ABC

 

Nicklas Sahl fik som fireårig en plasticguitar mellem hænderne, og instrumentet har siden været hans livsledsager, omend selve formen og strukturen med tiden ændrede sig. Sange og akkorder har været en naturlig del af Nicklas Sahls opvækst og liv, først i Hadsten, og siden i mødet med andre ligesindede musikere på Mellerup Efterskole.

Han blev som 13-årig spottet ved en optræden på Samsø og har siden skrevet og spillet med forskellige kunstnere og har de sidste to år haft et tæt samarbejde med produceren og sangskriveren Birk Storm.

I april 2018 udsendte Nicklas Sahl debutsinglen “HERO”, og siden da er det kun gået én vej for det unge stjerneskud.

Singlen strøg direkte ind som nummer 1 på Spotify’s viral chart, og inden der var gået en uge, havde Alex Vargas inviteret Nicklas med som special guest på hans Danmarksturné.

Den kun 21-årige Nicklas Sahl har med blot to singler fået en stor del af landet til at synge med på sine sange, og på sin nye single ”Planets” har han sat ord og toner på sin egen rejse mod drømmene. Sidste år hoppede Nicklas Sahl nemlig på toget og flyttede til København.

”Min musikdrøm trak så meget i mig, at jeg, uden at tøve et sekund, rykkede hele mit liv til storbyen, et godt stykke væk fra de vante rammer, venner og familie. Toget var som et rumskib, der tog mig til den her ’store, fjerne planet’, København,” siger den unge stjerne.

 

Vind billetter

Tirsdag 20. november kommer Nicklas Sahl til Randers og giver en eksklusiv koncert på Brasseri Mathiesen. Billetterne kan man kun få fingre i ved at vinde dem på Radio ABC. Man kan læse mere om, hvordan man deltager i konkurrencen på Radio ABC´s hjemmeside.