En patrulje kørte natten til mandag kl. 00.27 på Hobrovej i Randers, da de standsede en bil i forbindelse med en rutinekontrol. Da de tog kontakt til bilens 32-årige fører, virkede han påvirket af narko, hvilket blev bekræftet af en narkometertest. Han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Betjentene ransagede efterfølgende hans bil og fandt nogle e-cigaretter med THC i samt noget skunk, noget cannabisekstrakt og et større pengebeløb. Den 32-årige blev derfor også sigtet for besiddelse af narkotika. Han blev derefter kørt til politigården i Randers for at få taget en blodprøve, og her blev det besluttet også at ransage hans bopæl.

I den 32-åriges lejlighed blev der fundet et mindre skunklaboratorie i soveværelset, hvor der var opstillet væksttelte, vækstlamper, blæsere og udsugning. Her fandt betjentene flere hampplanter og stiklinger, der blev beslaglagt med henblik på konfiskation og destruktion. Resten af lejligheden bar også præg af produktion – der blev blandt andet fundet forskellige slags plantegødning, cannabisekstrakt og e-cigaretter. Det hele blev taget med til politistationen, hvor den 32-årige nu også blev sigtet for salg af euforiserende stoffer.