BK Thor håber også at få yderligere to RAC-boksere på programmet

13 kampe matchet.
14 Randers-boksere klar til at kravle i ringen mod modstandere fra ni andre end de fire randrusianske bokseklubber. Jo, det kunne godt ligne genrejsning for randrusiansk boksning, når BK Thor lørdag inviterer til boksestævne på Nørrevangskolen og ved præsentationen fylder hele den ene ringside med boksere fra byens fire klubber
Det bliver et herligt syn….
Ved avisens deadline havde BK Thor-formand Kenneth Jensen 13 kampe klar og arbejdede på et par stykker mere – gerne til Randers Atlet Club-duoen Rasmus Kallesøe og Kasper Mørk.
”Ja, 13 kampe er klar og accepteret, men meget kan jo ske i denne verden, men jeg krydser fingre for, at alle 13 kampe holder,” siger Kenneth Jensen, der mandag til avisen oplyste, at han vil arbejde videre og forsøge at få matchet både Kallesøe og Kasper Mørk.
”Dem vil vi også meget gerne have i ringen, men de er altså ret svære at matche, og på Sjælland siger de også pænt nej tak, fordi de på den anden side af broerne koncentrerer sig om deltagelse i de sjællandske mesterskaber,” siger Kenneth Jensen, der selv sender syv kampboksere i ringen. Randers Bokse- og Motionsklub kommer med tre, mens Randers AC og Combat begge sender to mand.
Der bliver tale om rent Randers-opgør, når to debutanter i supersværvægt kravler i ringen for første gang – RAC’s Bjørn Holm Nissen mod RBM’s Mantas Montvila.

Håb om overskud
Med deltagelse af boksere fra ni udenbys klubber kommer der udgifter til transport, når modstanderne kommer fra Odder, Varde, Odense, Skive, Esbjerg, Grindsted, Århus, Holstebro og Sønderborg.
Og så er der endda gratis adgang.
Men Thor-formand Kenneth Jensen får ikke søvnløse nætter med hensyn til det økonomiske og håber og tror endda på et lille overskud på arrangementet.
”Vi har solgt 17 sponsorater omkring kampene og har desuden sponsor på selve stævnet, så med lidt held får vi et lille overskud ud af det, ”lyder det fra en spændt Thor-formand, der med succes på lørdag er klar til mere af samme slags.
Så bokseglade randrusianere bør da vist komme ud af busken og bakke op om Thor-stævnet.
Randrusiansk boksning har flere gange været på vej mod bedre tider startende med Combat Boxings arrangementer i Fritidscentret hvert år i december.
Bayram Ali Sens come-back i 2013 banede vejen for den første succes, og succesen blev gentaget i 2014 og 2015 – i 2015 med 12 Randers-boksere fra tre klubber (kun BK Thor manglede).
I 2016 atter med Combat som arrangør lavede man 11 kampe med hele seks RAC-boksere og kun to fra Combat.
Siden er det gået mindre godt stævnemæssigt og ved RAC’s seneste stævne i marts i fjor blev publikum præsenteret for blot fem kampe og to opvisningskampe, mens RAC i 2016 lavede stævne med syv kampe og en træningskamp. I februar 2015 var der otte kampe på programmet ved et stævne i Dronningborghallen arrangeret af RAC og RBM.

Sådan bokses der
Kampprogrammet ved BK Thors boksestævne lørdag 15.00 på Nørrevangskolen:
Supersværvægt: Mads Olesen, Vitus Odder-Emil Rasmussen, BK Thor.
Letsværvægt: Martin Andersen, Vitus Odder-Rune Blåbjerg, BK Thor.
Letweltervægt: Gabriel Skorupski, RBM-Malte Kyndesen, Varde.
Mellemvægt, kvinder, træning: Camilla Skov Jensen, BK Thor-Camilla Iversen, Olympia Odense.
Weltervægt: Lasse Virkus, RAC-William Boudigaard, Limfjord.
Letvægt: Victor Andersen, BK Thor-Aros Ibrahim, Esbjerg BBK.
Supersværvægt: Bjørn Holm Nissen, RAC-Mantas Montvila, RBM.
Bantamvægt: Jarid Rostami, BK Thor-Martin Egebæk, Grindsted.
Letweltervægt: Can Setin, Combat Randers- August Vincent Ancker, FAK.
Weltervægt: Stefan Pedersen, Combat Randers- Mamadi Diello, Holstebro.
Fluevægt: Kasper Jensen, BK Thor-Oliver Brommann, Sønderborg.
Letbantamvægt: Oliver Andersen, BK Thor- Royed Royed, Sønderborg.
Mellemvægt: Vitalius Liasko, RBM-Yves Antonov. FAK.

Og så er det gratis…

Fakta: Nationalt boksestævne på Nørrevangskolen i Randers lørdag den 23. februar 15.00.
Der er gratis adgang.