Borgerne i Randers kan glæde sig over et comeback til BR i byen. I løbet af dette forår får byens børn og deres familier mulighed for at møde Fætter BR på Marsvej

BR vil i løbet af de kommende måneder åbne butikken i Randers. Den præcise dato er ikke blevet annonceret endnu, men kæden lover, at det blive i dette forår.
“Der har været en overvældende opbakning til BR fra både Randers og alle andre egne af Danmark. Det betyder, at min opgave med at få sammensat det hold, som skal stå i spidsen for skabe et nyt og levende legetøjsunivers i Randers, er en fornøjelse at gå til. Mange potentielle nye medarbejdere har udtrykt begejstring for kædens fortsætte liv i Randers”, fortæller BR-kædens nyudnævnte chef Charlotte From.
Stillingerne i den nye butik vil blive opslået og besat løbende.
Opgaverne inden åbningen er mange. Udover at få ansat butikspersonale, som brænder for legetøj og kan være med til skabe de oplevelser, BR gerne vil byde på, skal lokalerne indrettes med inspiration for børn og barnlige sjæle:
“Jeg er ikke i tvivl om, at kunderne kommer til at møde nogle meget dygtige BR-medarbejdere, når vi åbner butikken, for de vil blive valgt ud fra deres glæde ved legetøj og oplevelser for børn. Dertil har vi en stor opgave med indretningen af den fysiske butik med legetøjsuniverser, hvor børnene kommer til at kunne mærke og prøve noget af legetøjet, før det bliver købt eller skrevet på ønskesedlen”, uddyber Charlotte From.

Handelsbyen Randers
Randers er udvalgt blandt 26 lokationer i Danmark til at huse en BR-butik. Der er et sundt og levende handelsmiljø i området omkring Randers Storcenter, og det er medvirkende til kædens valg af placeringen. De øvrige butiksåbninger er spredt over hele landet, dog med færre butikker end under de tidligere ejere.
BR åbner også en ny webshop i dette forår, som vil blive en naturlig forlængelse af det nye legeunivers i de fysiske butikker.

Baggrund
I december 2018 annoncerede TOP-TOY lukning af samtlige Toys’R’Us- og BR-butikker i Danmark, efter at virksomheden gik konkurs. Efterfølgende indgik Salling Group, der blandt andet står bag kæderne, føtex, Bilka, Netto, Wupti.com og Salling Stormagasiner, en aftale med kurator i konkursboet om køb af TOP-TOY’s samlede danske varelager samt rettigheder til at anvende BR-navnet på det danske marked.
Salling Group har efterfølgende uafhængigt af konkursboet ført individuelle forhandlinger med udlejere landet over om ledige butikslokaler. Det er disse forhandlinger, som nu munder ud i godt 25 nye butiksåbninger.