Sommerevents for hele familien med LEGO, feriebillet og indendørs legeplads

Sommeren er over os – og nu skal der hygges og handles. I Randers Storcenter, byder vi på masser af det hele – og uanset hvad metrologerne siger – så er der altid godt vejr hos os. I centerbutikkerne er sommerudsalget i fuld gang, med masser af lækre sommervarer og spændende tilbud. Sommerferiens børneaktiviteter starter i uge 26 og aktiviteterne er primært henvendt til børnene men det indre legebarn hos den voksne, er også meget velkommen!

Randers Storcenter går igen i år i LEGO stemning og inviterer til LEGO sjov på centertorvet, hvor der masser af legoklodser og konkurrence. I weekenderne kan børnene være heldige at støde på en af vores Lego-mænd, som gerne giver en high-five, et kram og et billede. Der kan bygges med klodser hele dagen i centrets åbningstid. Det er gratis og foregår i uge 26-31.

 

Lego entusiasterne ”Byggepladen” på besøg

Lørdag d. 29. juni og søndag d. 30. juni kl. 10–16 udvider vi vores LEGO på Centertorvet.Her kan du stadigvæk bygge med LEGO og Duplo, men du kan også møde ”Byggepladen”. Byggepladen er en dansk forening for LEGO entusiaster, der blev stiftet i 2003 af LEGO fans, som ønskede en forening, hvor danskere kunne være fælles om deres forkærlighed for LEGO, som har begejstret børn og voksne i hele verden. Vi får besøg af 2-3 af Byggepladens medlemmer, som udstiller nogle af deres kreative LEGO bygningsværker og samtidig bygger de på et nyt projekt mens de er her.

Indendørs legeplads

Mandag i uge 26 ”sejler” et sørøverskib ind på Centertorvet, og du kan komme med ombord. I skibet kan du klatre, rutsje og slippe fantasien løs. Ved siden af skibet kan du også hoppe på trampolin. Det er gratis at prøve legepladsen og det foregår i ugerne 26-31. Legepladsen er forbeholdt børn på 10 år og nedefter.

Sommerferiebillet

Traditionen tro kan du også købe en sommerferie VIP-billet i Randers Storcenter. Med denne billet i hånden kan du gå rundt i centret og få gaver og lækkerier. Ud over alle de ting du får i centret, giver billetten også fri entre hos Randers Regnskov og Verdenskortet.

Endeligt kan du også deltage i konkurrencer om flotte præmier fra bl.a. Klatreparken, Water & Wellness, Skandinavisk Dyrepark og gavekort til Randers Storcenter.

Feriebilletten kan købes i INFOboden på Centertorvet fra mandag d. 24. juni til og med søndag d. 4. august, og er også gyldig i samme periode. En billet koster kr. 50 og har en værdi på ca. kr. 200,-

Mød Randers Regnskov

Torsdag d. 18. juli kl. 10 – 15 kan du kigge forbi Centertorvet og møde Randers Regnskov. Hvis du tør – kan du få en smagsprøve på fremtidens spise, som kunne være insekter !! Du kan også høre om regnskovens spændende projekter og aktiviteter.

Vi ses i Randers Storcenter