Til de julehungrende er der godt nyt. Radio Alfa starter nemlig juleradioen søndag 1. november

 

Det er efterhånden blevet en fast tradition, at man på Radio Alfa Gold kan lytte til julemusik døgnet rundt de to sidste måneder af året i form af specialradiostationen Radio Alfa Juleradio. Og Radio Alfas programchef Poul Foged garanterer da også, at man kommer i julehumør:

”Radio Alfas juleradio er klar med store klassikere som Whams ”Last Christmas” og Chris Reas ”Driving home for Christmas”, men også danske juleklassikere med Shu-bi-dua, Gnags og Anne Linnet. Naturligvis er det ikke jul uden de store amerikanske, Disney-inspirerede juleballader som ”White Christmas” med Bing Crosby. Og herudover naturligvis masser af de andre kendte julesange,” siger Poul Foged.

Claus Nielsen fra Radio Alfa supplerer: ”Når vi sådan skal sidde med julemusik i oktober, er det jo reelt set lidt svært at komme i julestemning, men det lykkes da for os,” og han fortsætter:

”Radiofolk har nogle specielle julevittigheder om, at ”det er nu, Michael Bubblé kommer ud af sin hule” eller historien om, at der er fire slags hovedpiner: migræne, spændingshovedpine, stresshovedpine – og så den helt store, nemlig ”julemusik i oktober”-hovedpine.”

 

Døgnet rundt

Radio Alfas juleradio sender julemusik døgnet rundt og holder kun pause i musikken i dagtimerne, når der sendes timenyheder. Man kan finde radiostationen, hvor du i dag kan finde Radio Alfa Gold, dvs. på DAB+ eller via stream på din smartphone eller computer.

”Det kan være en god idé at give familien eller sig selv en før-julegave i form af en DAB+ radio, så man er klar til starten søndag den 1. november til masser af julemusik i Radio Alfa Juleradio,” siger Poul Foged.