Johnny Cash – The Legend rammer Værket til februar.

Som det eneste sted uden for USA kan man 23. februar på Værket i Randers opleve Johnny Cash The Legend Show.

Bandet, der består af vokalist Thomas Gabriel, guitarist Kerry Marx, bassist Dennis Crouch og trommeslager Paul Leim, kalder sig The Tennessee Four.

Thomas Gabriel er Cash’ første barnebarn – søn af Kathy Cash. Han har i mange år levet af sin musikalske karriere, som består af sange skrevet af ham selv og selvfølgelig også sin morfars sange. Når man hører Thomas Gabriel synge, kan man sagtens høre, hvor han har sit musikalske ophav fra.

Listen af solister, som guitaristen Kerry Marx har spillet med, går lige fra Bob Dylan til Taylor Swift og selvfølgelig Johnny Cash, som, den 70-årige Kerry stadig hævder, er den mest sympatiske superstjerne, han har stået på samme scene med.

Bassisten Dennis Crouch har indspillet med artister som blandt andre Lisa Marie Presley, Elvis Costello, Elton John, Willie Nelson, Robert Plant, John Mellencamp og – selvfølgelig – Johnny Cash.

Trommeslageren Paul Leim fandt og satte dette unikke hold. Hans liste over sessions er fænomenal og uden sidestykke: John Williams (Return of the Jedi), Doc Severinsen, The Berlin Orchestra, The London Symphony, Kenny Rogers, Amy Grant, Bob Seger, Shania Twain og mange andre. Han spiller trommer på soundtracket til Star Wars.

Billetter købes på Værkets hjemmeside.