Randers Teater, Verdo og Randers FC samarbejder om at give byens unge sportsudøvere en gratis teateroplevelse.

Randers Teater har glæden af at annoncere et spændende samarbejde med energikoncernen Verdo og Randers FC, der vil åbne dørene for byens unge sportsudøvere og invitere dem gratis ind i teatret. Den unikke mulighed opstår i forbindelse med forestillingen ’No regrets’, der er en dramatisering af den tidligere fodboldspiller Stig Tøftings roste selvbiografi fra 2005. Forestillingen, der har været en kæmpe publikumssucces på Teatret Svalegangen i Aarhus, vil finde sted onsdag 28. februar med plads til 200 heldige unge sportsentusiaster.

Teaterdirektør Peter Westphael er begejstret for samarbejdet og udtaler i en pressemeddelelse:

»Vi er meget glade for at være med til at give byens unge sportsudøvere muligheden for at opleve ’No regrets’ helt gratis. Dette bliver endnu mere relevant, da Stig Tøfting er tidligere professionel sportsudøver, hvilket kan skabe en særlig forbindelse til netop denne unge målgruppe.«

Verdo har valgt at sponsorere hele forestillingen og giver billetterne gratis til byens unge sportsudøvere som en del af deres engagement i lokalsamfundet.

Verdos administrerende direktør Jakob Flyvbjerg Christensen udtaler:

»Vi er stolte over at støtte dette initiativ, for teater er en fantastisk form for kunst, der kan skabe forbindelser og inspirere, og vi mener, at det er vigtigt at gøre det tilgængeligt for alle. Ved at sponsorere ’No regrets’ håber vi at skabe en mindeværdig oplevelse for de unge sportsudøvere og samtidig støtte Randers Teater i deres kulturelle bidrag til samfundet.«

Der bliver sendt invitation ud til forskellige sportsklubber i Randers, hvor de har mulighed for at få billetter til deres unge medlemmer.

Billetterne er tilgængelige efter først til mølle-princippet, og interesserede sportsudøvere opfordres til at sikre sig deres plads i teatret og opleve historien om den kompromisløse århusianske plæneklipper, Stig Tøfting, der trodsede alle odds for at blive en byhelt.