Pop-op butik på Rådhustorvet de næste par måneder skal vise Tupperwares varer frem.

KIAN JOHANSEN

Interessen for en ny, midlertidig butik med Tupperwares produkter på Rådhustorvet 1 har været stor på åbningsdagen.

Det fortæller Connie Mortensen, der er distributør af Tupperware i Østjylland.

Tupperware blev lanceret i Danmark i 1962 og er kendt for at arrangere Tupperware parties i kundernes egne hjem. Men siden coronakrisen er der sket noget.

»Det har været svært at finde vores varer. Det erkender vi og derfor åbner vi pop-op butikker i Østjylland for at komme tættere på kunderne. I sidste uge lukkede vi efter tre måneder i Horsens og flyttede her til Randers. Når vi skal videre, bliver det til Aarhus eller Viborg,« siger distributøren der også har en interesse i, at de varer hun sælger videre til de lokale forhandlere vokser i antal.

Connie Mortensen og Tupperwares maskot blev overrasket af denne dreng, der kom løbende ind i butikken for at give et kram. Indholdet i flasken hedder Lene til daglig. Foto: Kian Johansen

Derfor har hun indgået en to måneders lejeaftale med Morten Sørensen, indehaver af lejemålet Rådhustorvet 1, hvor Telia tidligere havde butik. Men aftalen kan sagtens forlænges, lyder det.

Når du besøger butikken, er den fremover bemandet af selvstændige Tupperware-konsulenter fra området, blandt andet fra Auning og Randers.

Helt fra Esbjerg kom denne kunde for at finde lige netop sit Tupperware udstyr på åbningsdagen. Foto: Kian Johansen