Revisor-snak førte til ideen om minigolf på Jens Otto Krags Plads.

KIAN JOHANSEN

På Jens Otto Krags Plads står der nu en komplet 18-hullers minigolfbane.

Den er sat op det samme sted, hvor skøjtebanen plejer at ligge. Planen er, at når minigolfen pilles ned i løbet af efteråret, så erstattes den af skøjteløbsbanen og til foråret vender minigolfen så tilbage igen.

Det fortæller ejeren af Café Kærligheden, Søren Schack Hansen. Faktisk fik han ideen af sin revisor.

»Han fortalte om en af sine kunder, der drev en café i en havneby. Han havde ikke så travlt i butikken. Så fik han en minigolfbane og pludselig væltede det ind. Så jeg tænkte, det var en god mulighed. Og så kan jeg også godt selv lide at spille minigolf,« lyder det til JP Randers.

Minigolfbanen giver stadig plads til skaterne ved siden af, men skal skabe mere liv på Jens Otto Krags plads. Foto: Kian Johansen

Køller og bolde lejer man i Café Kærligheden og ideen er at skabe lidt mere liv på den røde plads, der siden begyndelsen har kæmpet lidt med at finde sin helt særlige plads i mange randrusianeres hjerter.

Det er Søren Schack Hansen der har købt minigolfbanen og han lægger ikke skjul på, at den har kostet en del.

»Det her er ikke for at tjene penge direkte på minigolfen, men lige så meget for at skabe liv på pladsen, det trænger vi til. Og hvis pladsen skal bruges til noget andet, så finder vi ud af det. Banen er mobil og kan flyttes.«

Om sommeren minigolf. Om vinteren skøjtebane, lyder ideen. Foto: Kian Johansen