Sen mandag eftermiddag politiet en anmeldelse fra Føtex på Mariagervej, hvor personalet havde tilbageholdt en butikstyv. En medarbejder havde fået mistanke om, at en kunde var i færd med at stjæle varer og tog kontakt til en chef, der gik hen til prøverummet for den mistænkelige kunde opholdt sig.

Chefen kunne se, at der foregik et eller andet bag forhænget til prøverummet, og hun kunne se, at vedkommende gemte noget under jakken. Chefen fulgte efter manden mod kasselinjen og kunne se, at han havde tre børnetrøjer i kurven. Ved kassen oplyste han dog, at han kun ville købe den ene af dem, men da han ikke havde penge nok, lagde han trøjen fra sig.

Da manden gik igennem kasselinjen uden at betale for noget gik alarmen i gang, og manden blev tilbageholdt og blev bedt om at følge med ind i et baglokale. Her tømte manden sin jakke, og det viste sig, at han havde stjålet kosmetik og parfumer for flere hundrede kroner.

Politiet blev tilkaldt, og den 27-årige mand blev anholdt og sigtet for butikstyveri. Da han var rumænsk statsborger fik han en straksbøde på 2000 kroner. Alle de stjålne varer blev leveret tilbage til butikken, fremgår det af politiets døgnrapport.


Din Avis