»Efter et ’kaffemøde’ med lokalformand Christian Krogh fra Konservative, stod det klart for mig, at det at vende tilbage til det parti, jeg er valgt af, var det rigtige for mig,« skriver nuværende løsgænder i Randers byråd, Bo Ratz på sin facebook-profil.

Han forlod tidligere i år Nye Borgerlige, efter at partiet var i opløsning og meldte ud, at han ville afsøge mulighederne for at finde et nyt parti.

Det har han så gjort ved at vende tilbage til det parti, han blev opstillet for til seneste kommunalvalg, men som han forlod til fordel for Nye Borgerlige.

»I den periode, hvor jeg repræsenterede Nye Borgerlige, har jeg opretholdt et tæt samarbejde med Konservative i byrådet, så det var egentlig et nemt og helt naturligt valg at vende tilbage,« lyder forklaringen.

»Bo har lavet et godt arbejde i Byrådet, Bo har specielt arbejdet godt med nogle gode konservative holdninger i Landdistriktsudvalget hvor udviklingen af Naturpark Randers Fjord og Udbyhøj Havn og området omkring har haft hans store interesse. Samt i Skole- og uddannelsesudvalget (som næstformand) hvor arbejdet i udvalget blandt andet har resulteret i konservative mærkesager, da der er blevet indført frit skolevalg, kortere skoledage og mulighed to-lærerordning,« siger formand for Det Konservative Folkeparti i Randers, Christian Krogh i en pressemeddelelse.

Bo Ratz meldte sig ind i Det Konservative Folkeparti, da han var 17 år. Faderen var også konservativ, og partiets ideologi og visioner har altid ligget i blodet, lyder det videre i pressemeddelelsen.

Din Avis har været i kontakt med det andet tidligere medlem af Nye Borgerlige der forlod partiet samtidig med Bo Ratz.

Lars Axel Nielsen vil melde noget ud i slutningen af uge 10, skriver han i et sms-svar til Din Avis.