Især sprut, narko, et køretøj og mistænkelig styring af det, har i flere omgange fået politiet til at standse adskillige personer umiddelbart før nytårsaften.

Her kan du læse et uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport.

Natten til onsdag 29. december kl. 02.20 blev en 34-årig mandlig knallertfører anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset i krydset mellem Grenåvej og Ørneborgvej i Randers. Den 34-årige blev desuden sigtet for at køre på en konstruktivt ændret knallert.

Onsdag aften kl. 21.29 skete der et færdselsuheld i krydset Århusvej/Vorup Boulevard i Randers SØ. En 30-årig mandlig bilist foretog en u-vending og ramte ind i en bil ført af en 27-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Torsdag 30. december

kl. 11.58 blev en 25-årig mandlig bilist sigtet for kørsel i frakendelsestid, da han blev standset af en patrulje på Bøsbrovej i Randers SV.

Torsdag kl. 23.15 blev en 34-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Frederiksborg Alle i Randers NV.

Fredag 31. december

Kl. 00.24 natten til fredag blev en 33-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Paderup Boulevard i Randers SØ.

Kl. 12:23 blev en 29-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han var blevet standset af en patrulje på Grenåvej i 8960 Randers SØ.

Kl. 22:00 blev en 42-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han var blevet standset af en patrulje på Århusvej i 8960 Randers SØ.