Vuggestuen i Børnehuset Viborgvej har i 25 år været omdrejningspunkt for Helle Bang Klokkers indsats på bare tæer. Hun blev fejret fredag.

KIAN JOHANSEN

57-årige Helle Bang Klokker, Paderup har været pædagogmedhjælper i 25 år. Utallige børn er blevet puttet af hende i Børnehuset Viborgvej – vuggestuen.

Og utallige kolleger har frosset ved tanken om Helles påklædning gennem årene. Den står på altid bare tæer, og så kan du finde hende ude på legepladsen HELE året uden meget overtøj. Det er jo ikke nødvendigt, mener Helle.

Det begyndte ellers med et job hos en grønthandler i næsten 10 år, før Helle Bang Klokker skiftede tjansen ud med at tage sig af børn hele tiden.

»Jeg elsker børn, især vuggestuebørn,« stod der i hendes ansøgning for over 25 år siden og det gør hun stadig.

Og så er Helle Klokker sin helt egen.

Hun kan godt lide at klæde sig ud og især som julemand, såvel i december måned eller om sommeren. Hun er ligeglad med om der er forældre eller ej, så klæder hun sig alligevel ud. Hun er altid med på lidt sjov og humor og underholder tit med at lave abemund med appelsinskræller og nogen gange også banan, som ellers tørrer munden fuldstændig ud, men hvad gør man ikke for børnene.

Og så er hun bare en super putter, når børnene skal sove på madras, hun har en søvndyssende indflydelse, som er helt eminent

Der er en ordborg specielt for Helle. Vallash = sodavand. Dash = toilet dolk=kniven. Så sætter vi garnet= så sætter vi håret. Jeg styrer= det er mig der bestemmer.

Helle Bang Klokker blev fejret i en corona-ramt vuggestue i fredags af vuggestuebørn, familie, venner og de ansatte der ikke var corona-ramt.