Medvirkende er Jasmine Riis Douglas, Kasper Wittrup Laursen og Vibeke Bonde Persson.

Mangler man en sjov, hyggelig og gratis musikalsk aktivitet for hele familien, så har man muligheden lørdag 19. februar i Skt. Andreas Kirke. Koncerten er både for børn, voksne, unge og gamle.

Kom og nyd en perlerække af de gode hits fra kendte Disney-film og musicals. Publikum får også mulighed for at synge med på et par fællessange. Jasmine Riis Douglas og Kasper Wittrup Laursen synger, både solosange og duetter, og Vibeke Bonde Persson akkompagnerer og synger.

Erfarne kræfter

Kasper Wittrup Laursen er musikalsk set vokset op i korlivet i Sct. Peders Kirke, hvor han stadig synger. Derudover har han også et pænt virke som solosanger i og omkring Randers.

Jasmine Riis Douglas har siden barnsben sunget både solistisk og i mange forskellige kor, blandt andet Landskoret som hun nærmest har brugt en tredjedel af sit liv på. I dag synger hun i det københavnske kor, Schola Cantorums kvindekor.

Vibeke Bonde Persson er uddannet klassisk pianist fra Det Jyske Musikkonservatorium, og er til dagligt ansat i Skt. Andreas Kirke som organist og korleder, hvor hun blandt andet leder kirkens forskellige kor.