Niels-Christian Habek Popp på 43 år er ansat i Sparekassen Kronjylland som afdelingsdirektør for Facility Service.

Niels-Christian Habek Popp har en alsidig baggrund bag sig:

Efter 10. klasse gik han i lære som elektriker, etablerede siden egen installatørforretning, læste til maskinmester og har haft forskellige job med ansvar for drift, vedligehold og projektledelse inden for hospitalsbyggerier og senest fra en stilling som vedligeholdelseschef hos Kronospan Træindustri.

Niels-Christian Habek Popp skal sammen med kollegerne står for bygningsdrift og vedligehold, styre etablering af nye afdelinger såvel som renovering og udvidelse af eksisterende.

Han skal også sørge for, at sparekassens bygninger drives med så lavt et forbrug af el, vand og varme som muligt samt sikre gode arbejdsforhold for medarbejderne og et godt samarbejde med leverandører.

Privat bor han sammen med sin kæreste og deres datter på 11 år og søn på 8 år i Assentoft.