Nyt koncept i butikken og muligheden for at tiltrække flere kunder fra oplandet er de væsentligste årsager til, at teleselskabet Telia flytter butik fra midtbyen ud i Storcentret.

KIAN JOHANSEN

Lørdag 28. maj er sidste gang, at teleselskabet Telia har åbent i butikken på Rådhustorvet 1.

Tirsdagen efter, 31. maj, åbner man nemlig op i et lejemål på Rød Gade i Randers Storcenter.

Det fortæller Thapakorn Temrut, der har været butikschef i Randers siden 2018.

Butikken har eksisteret på hjørnet af Rådhustorvet i mere end 22 år. Først hed den Mobilix, senere Orange og de seneste mange år, har det heddet Telia.

Samtlige fem medarbejdere flytter med og der ændres stort set ikke på butiksarealet, men indretningen er nemmere i lejemålet i Randers Storcenter, fortæller John Remme, der er Head of operational facility i Telia. Han har ansvaret for driften og vedligeholdelsen af samtlige Telia-butikker i Danmark.

Nyt koncept

»Vi er ved at lancere et nyt koncept, vi kalder det destination store, hvor kunderne vil kunne finde vores varer let, ligesom på nettet. Det synlige udvalg af sortimentet bliver større, især af tilbehøret til mobiler. Det vil vi selvfølgelig rulle ud i den nye butik,« fortæller John Remme der også har travlt med at enten flytte, eller forny ni andre butikker med det nye koncept.

»Det er ligesom i Randers, at vi enten flytter til et lejemål, hvor der er mere flow og nemmere parkeringsforhold. Det er jo ikke det nemmeste sted at parkere tæt på Rådhustorvet.«

»Jeg glæder mig personligt. Det bliver godt. Forhåbentlig bliver der mere tid til kunderne. Alle dem jeg har talt med glæder sig også. Især fordi de kan parkere ude foran, mener Thapakorn Temrut, der tilføjer:

»På den anden side er jeg rigtig ked af forlade den her lokation. Den ligger rigtig godt i midtbyen, så vi forlader vel nok Randers midtbys bedste beliggenhed.«